safaris

Geoparksafari met Eko-Tours

Ervaar samen met familie, vrienden of collega’s een bijzondere ‘groene’ excursie op de Hondsrug met Eko-Tours. Rij zélf in een 100% elektrische terreinwagen en geniet van het mooie Drentse landschap.

Beleef met Eko-Tours een bijzondere ontdekkingsreis langs al het moois in dit UNESCO natuurgebied! Onze gids heeft een mooie excursie voor je uitgestippeld en samen bezoek je de vele bezienswaardigheden, de prachtige natuur en de mooiste plekjes.

Zelf rijden in een EKO-Explorer

Je mag zélf rijden in de 100% elektrische Eko-Explorer© en de gids leidt je door onze bossen over kleine weggetjes, bospaden en zandpaden. En door de fluisterstille elektromotor van deze terreinwagen geniet je optimaal van de rust in de natuur.

Eko-Tours is een ideaal familie-avontuur of uitstapje met vrienden. Samen een heerlijke ochtend of middag genieten van de natuur en vele bezienswaardigheden tijdens de tocht. Ook voor minder mobiele gasten is Eko-Tours dé kans om weer eens te genieten van de prachtige natuur.

Meerdere keren per week organiseert Eko-Tours diverse avontuurlijke excursies met verschillende thema’s en routes vanaf de startlocatie midden in het bos van Exloo. Zoals het natuur-avontuur ‘Ontdek Drenthe’, een speciale Hunebedden-tocht of de exclusieve Geopark Hondsrug excursie.

Zie onze website voor meer informatie over de excursies en de kalender om meteen een excursie te boeken: www.eko-tours.nl