suppen
safaris

Suppen in Grunn

Ga Suppen in Grunn. Op een sup maak je een route door de grachten en verken je de oude vestingstad. Suppen in Grunn heeft een prachtige route door de grachten van Groningen voor jou uitgestippeld, zodat jij kunt genieten van een dag op het water waarin genieten en sporten samengaat. Het is mogelijk een sup te huren die je kunt meenemen naar de start van de route. #letsSUPtogether.

Suppen op de grachten van Groningen

Wat is suppen

Stand Up Paddle (of kortweg: SUP) betekent dat je je staand op een board, met een peddel in je handen, voortbeweegt over het water. Suppen is een vorm van surfen die is ontstaan in Hawaï. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, hun instructies te kunnen geven en het overzicht te kunnen houden. In Nederland is suppen nog een vrij jonge en onbekende sport, maar de afgelopen jaar zie je steeds meer mensen suppen in grachten of wateren.

Plezier op het water!

Bij Suppen in Grunn is het mogelijk een sup te huren die je kunt meenemen naar de startplek van jouw route.

Geniet jij ook van de stad Grunn als je over de vismarkt of hoge der A loopt? Dan past een rondje suppen in de grachten helemaal bij jou. Ontdek de binnenstad op een hele andere manier, en maak kennis met het pracht en praal vanaf het water. Onderweg zul je ook de nodige vragen krijgen van mensen die je staan aan te moedigen vanaf de bruggen.

Route : Suppen in Grunn grachtroute
Afstand : 4 kilometer
Tijd : 90 minuten

Huur een sup via de site www.suppeningrunn.nl en kies een van de uitgezette routes in de provincie Grunn.

Contactgegevens