safaris

Speur naar dieren en dingen van nu, vroeger én uit de ijstijd!

Breng jij de wolharige mammoet terug naar het oeroude Hondsruggebied? En de Megalosaurus die door het Duitse Noordrijn-Westfalen banjerde. Hoe moet dat er eigenlijk uit hebben gezien? Ontdek het met Geopark Game – The Lost Collection! De leukste en leerzaamste manier om met het hele gezin Geopark De Hondsrug en Geopark Terra.Vita te verkennen. De app is gratis beschikbaar via de Google Play Store en de Apple App Store.

The Lost Collection daagt je uit om naar dieren en dingen te speuren in de uitgestrekte UNESCO Geoparken De Hondsrug en Terra.Vita. Er is van alles te beleven te beleven. Speel een quiz om je kennis te testen, ontdek de interessantste weetjes over de geoparken of speel een mini-game waarmee je een prehistorisch dier of ding vangt. Krijg jij de collectie met dieren en archeologische vondsten helemaal compleet? De opbrengst van je speurtocht vind je terug in je eigen bibliotheek.

Gratis beschikbaar voor iOS en Android

Download het spel gratis via de Google Play Store of de Apple App Store. Belangrijk! Je telefoon heeft een GPS-functie en een camerafunctie nodig om alle functionaliteiten van de game te kunnen gebruiken.

Apple App Store

Google Play Store