Visual nieuws
Nieuwsbericht - dinsdag 17 december 2019

Ambassadeurscursus start 30 januari 2020

Wilt u uw gasten alles kunnen vertellen over ons prachtige gebied? Word ambassadeur van De Hondsrug UNESCO Global Geopark!
Uw gasten zijn nieuwsgierig, ze horen graag de verhalen van het gebied waar ze zijn. De schitterende omgeving waarin u hen ontvangt, zit er barstensvol mee. Boeiende verhalen over ijstijden, hunebedden en andere archeologische schatten, sabeltandtijgers en harige mammoeten, over de prachtige natuur, de boeren en rijke cultuurhistorie. Wat zou het leuk zijn als u deze zélf aan hen kunt vertellen. Doe mee aan deze speciale ambassadeurscursus voor recreatie- en horecaondernemers in Zuidoost-Drenthe die op 30 januari 2020 van start gaat.  
De cursus bestaat uit vier dagdelen en is telkens op donderdagochtend. Diverse experts vertellen u, op wisselende locaties, over de historie, bijzondere plekken en bezienswaardigheden, over de natuur en over trends in toerisme en gastvrijheid. Elke bijeenkomst eindigt met een gezamenlijke lunch en de laatste keer gaan we op excursie, het gebied in.  
Met onderstaande link meldt u zich aan. De ambassadeurscursus wordt grotendeels gefinancierd vanuit het project ‘Streekeigen Ondernemen’. Daardoor kunt u meedoen voor een bescheiden eigen bijdrage van 75 euro per persoon. Na afloop ontvangt u routekaarten en een serie boekjes waarin u de verhalen nog eens terug kunt lezen. Bovendien krijgt u een ambassadeurscertificaat en een bordje waarmee u uw gasten laat weten dat u ambassadeur van het gebied bent.
Ambassadeurscursus 2020 – Flyer
Doe mee! Uw toekomstige gast zal het waarderen! Hier kunt u zich aanmelden