Word ambassadeur van De Hondsrug UNESCO Global Geopark!

En vertel uw gasten alles over ons prachtige gebied!

Uw gasten zijn nieuwsgierig, ze horen graag de verhalen van het gebied waar ze zijn. De schitterende omgeving waarin u hen ontvangt, zit er barstensvol mee. Boeiende verhalen over ijstijden, hunebedden en andere archeologische schatten, sabeltandtijgers en harige mammoeten, over de prachtige natuur, de boeren en rijke cultuurhistorie. Wat zou het leuk zijn als u hun deze zélf kunt vertellen. Doe mee aan deze speciale ambassadeurscursus voor recreatie- en horecaondernemers in Zuidoost-Drenthe.

De cursus bestaat uit vier dagdelen en is telkens op donderdagochtend. In 2020 zijn de data: 30 januari, 13 februari en 5 en 19 maart. Diverse experts vertellen u dan, op wisselende locaties, over de historie, bijzondere plekken en bezienswaardigheden, over de natuur en over trends in toerisme en gastvrijheid. Elke bijeenkomst eindigt met een gezamenlijke lunch en de laatste keer gaan we op excursie, het gebied in.

Flyer Ambassadeurscursus 2020

Met onderstaand formulier meldt u zich aan. De ambassadeurscursus wordt grotendeels gefinancierd vanuit het project ‘Streekeigen Ondernemen’. Daardoor kunt u meedoen voor een bescheiden eigen bijdrage van 75 euro per persoon. U ontvangt hiervoor na inschrijving een factuur. Na afloop van de cursus krijgt u van ons een set routekaarten en boekjes waarin u de verhalen nog eens terug kunt lezen. Bovendien krijgt u een ambassadeurscertificaat en een bordje waarmee u uw gasten laat weten dat u ambassadeur van het gebied bent.

Doe mee! Uw toekomstige gast zal het waarderen!

 

Voor meer informatie: info@dehondsrug.nl

&