Ambassadeur worden

En vertel je gasten alles over het prachtige Hondsruggebied!

Je gasten zijn nieuwsgierig, ze horen graag de verhalen van het bijzondere Hondsruggebied. De schitterende omgeving waarin jij hen ontvangt, zit er barstensvol mee: boeiende verhalen over ijstijden, hunebedden, archeologische schatten, sabeltandtijgers, harige mammoeten, de prachtige natuur en rijke cultuurhistorie. Wat zou het leuk zijn als je hen deze verhalen zélf kunt vertellen. Doe mee aan de speciale ambassadeurscursus voor recreatie- en horecaondernemers in Zuidoost-Drenthe.

In het najaar 2023 organiseren we hopenlijk weer een ambassadeurscursus. De cursus bestaat uit drie dagdelen. Diverse experts vertellen je, op wisselende locaties, over de historie, bijzondere plekken, bezienswaardigheden, de natuur en over trends in toerisme en gastvrijheid. Elke bijeenkomst sluiten we af met een gezamenlijke lunch. De laatste bijeenkomst is een excursie in het Hondsruggebied.

Je kunt meedoen voor een bescheiden eigen bijdrage van 75 euro per persoon. Na afloop ontvang je een ambassadeurscertificaat en een bordje waarmee je gasten laat weten dat jij ambassadeur van het Hondsruggebied bent. Je toekomstige gast zal het waarderen, doe mee!

Meld je aan via het inschrijfformulier.