Smederij Kühn - ambachtmakelaar

Liefde voor het smidsvak in Pesse

Smederij Kühn staat voor ambachtelijk vakmanschap, creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid. Het creëren van exclusief maatwerk is datgene waar het in deze smederij om draait. Dat geldt zowel voor een kunstobject als voor functionele producten. Met liefde voor het vak en gebaseerd op eeuwenoude technieken wordt elk project uniek. Het spreekt voor zich dat de klantwens centraal staat; in overleg is vrijwel alles mogelijk.

De smid

Na een jarenlange loopbaan in de industrie heeft Rupert Kühn begin 2018 met volle overtuiging vanuit zijn hart gekozen voor het smidsvak. Een prachtig vak waar zijn creativiteit en passie voor metaal en techniek samenkomen.

Zijn leermeester heeft Rupert de benodigde vakkennis bijgebracht, maar de vereiste vaardigheden voor dit fantastische ambacht zijn grenzeloos, waardoor hij elke dag nog bijleert. Rupert Kühn geniet van de geur van ijzer en vuur en de ideeën in zijn hoofd vinden als vanzelf hun weg naar hamer en aambeeld, waardoor unieke creaties ontstaan.

Iedereen wiens nieuwsgierigheid is gewekt, is van harte welkom een kijkje te komen nemen bij Smederij Kühn, gevestigd aan de Dorpsstraat 10 te Pesse.
Bezoek graag vooraf telefonisch of per mail melden.

Contactgegevens

Smederij Kühn