Visual nieuws
Nieuwsbericht - woensdag 25 januari 2023

Wij zoeken jou!

De Hondsrug UNESCO Global Geopark is op zoek naar vrijwilligers! Word jij ambassadeur van het prachtige Hondsruggebied? We zijn op zoek naar gastheren/gastvrouwen en vrijwilligers voor het promotieteam.

Over het Hondsruggebied

Het Hondsruggebied is een groot en uniek gebied: de ruggen en dalen werden in de ijstijden gevormd. De prehistorische mens liet er ons zijn schatten na en duizenden jaren lang gaven mensen vorm aan een landschap dat van alle tijden is. Een inspirerende omgeving van grote cultuurhistorische en toeristische waarde en een unieke plek om te werken: De Hondsrug UNESCO Global Geopark is namelijk het enige Geopark in Nederland!

Wat doet het promotieteam?

Als vrijwilliger bij het promotieteam ben je ambassadeur van het Hondsruggebied. Dankzij de ambassadeurs dragen we de boodschap van De Hondsrug UNESCO Global Geopark uit naar een groot publiek. Dat doen we onder andere door aanwezig te zijn op diverse markten met onze promotiekraam en het organiseren van activiteiten.

Wat doe je als gastheer/gastvrouw?

Als gastheer/gastvrouw ontvang je bezoekers in het museum. Er is een speciale tentoonstelling over het Hondsruggebied. Jij ontvangt de gasten en geeft extra informatie over de tentoonstelling.

De Hondsrug UNESCO Global Geopark bestaat uit een gezellige en enthousiaste groep vrijwilligers. Je werkt altijd samen met andere vrijwilligers: je staat er dus nooit alleen voor. Lijkt het je leuk om jong en oud op een interactieve manier te vertellen over het prachtige Hondsruggebied of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@dehondsrug.nl

Kom je bij ons werken als vrijwilliger, dan krijg je van ons een opleiding aangeboden. Zo kom je goed beslagen ten ijs.