locatie - Zwembad Aqua Mundo Huttenheugte

Zwembad Aqua Mundo Huttenheugte

In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag. Niet zo gek met zoveel verschillende zwemfaciliteiten. Kom je langs?

25 meter bad
Heerlijk baantjes trekken in dit grote zwembad. Of je nu doet aan schoolslag of crawl – in dit zwembad zal het prima gaan!

Golfslagbad
Trotseer de golven in het golfslagbad, het is net alsof je in de zee zwemt! Plezier voor klein en groot onder toeziend oog van onze badmeesters

Wild water rafting
Heb je stalen zenuwen? Race van de wildwaterbaan in de Aqua Mundo en zet de snelste tijd neer in dit watergeweld. Je krijgt beschermende kleding aan en een instructeur ziet toe op de veiligheid.

Aqua Battle
De Cool Factor Aqua Battle in de Aqua Mundo is ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar. De battle vindt plaats op een speciaal drijvend platform met zwevende deeltjes. Je moet zwemmen, duiken, springen, je behendig balanceren en puzzels oplossen. Twee teams strijden, maar het is ieder voor zich tijdens de finale! Nieuwsgierig?

Bubbelbaden
Genieten en tot rust komen in de warme bubbelbaden van de Aqua Mundo.

Buitenbad
Neem een duik in het warme water of in het buitenzwembad. In de zomer zijn onze strandstoelen en ons grasplein de ideale plek om van de zon te genieten.

De Huttenheugte
Reindersdijk 55
7751 SH Dalen

website

 

 

Contactgegevens

  • Reindersdijk 55 7751 SH Dalen NL
Deel dit:

Locatie

Zwembad Aqua Mundo Huttenheugte

In het zwembad van de Huttenheugte vermaak je je gemakkelijk de gehele dag. Niet zo gek met zoveel […]