locatie - Cowboy en Indianen Speelreservaat

Cowboy en Indianen Speelreservaat

Ben jij klaar voor het grote avontuur in het Wilde Westen? Kom dan naar het kinderspeelparadijs Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden.

Het Cowboy & Indianen Speelreservaat biedt kinderen van 1 t/m 12 jaar de gelegenheid om lekker binnen en buiten op de vele speeltoestellen te spelen. Trampolines, touwbruggen, glijbanen, schietkanonnen, springkussens, ballenbaden, fietsen, en nog veel meer speelplezier in het speelparadijs. Voor de echte durvals onder ons is er een heuse free- val glijbaan Ook kun je een leuk potje voetballen in onze toffe voetbalkooi! De klimwand (boulderwand) is er voor jong en oud. Durf jij het aan om deze te beklimmen?

Voor de oudere kinderen en ouders/verzorgers zijn er diverse spelen zoals Glow in the Dark midgetgolf binnen en Westerngolf buiten, poolbiljart, bowlen, tafeltennis en airhockey.

Altijd 7 dagen per week geopend!

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 – 18.30 uur. SCHOOLVAKANTIES REGIO NOORD; alle dagen open van 10:00-18:30 uur. Cowboy & Indianen Speelreservaat Adres: Monierweg 2, 7741 KT Coevorden Telefoon: 0524 523 003 Website: https://www.kinderspeelparadijscoevorden.nl/ E-mail: https://www.kinderspeelparadijscoevorden.nl/contact.html

Contactgegevens

Deel dit:

Locatie

Cowboy en Indianen Speelreservaat

Ben jij klaar voor het grote avontuur in het Wilde Westen? Kom dan naar het kinderspeelparadijs Cowboy & […]