Visual nieuws
Nieuwsbericht - dinsdag 22 februari 2022

Infoloop De Hondsrug

Op maandag 21 maart a.s. organiseren Geopark De Hondsrug, Hondsrug Drenthe en Marketing Drenthe een inloop voor alle Hondsrug ondernemers. Geen lange sessies, maar gewoon verschillende tafels waar je even aan kan schuiven. Zodat we kunnen vertellen over alle leuke, nieuwe ontwikkelingen die er zijn. Zoals bijvoorbeeld het Hondsrugpad, de Hondsrug beleefkaart en de verschillende promotionele activiteiten. Ook laten we de ondernemers heel graag met onze VR film de Hondsrug beleven. Verder kun je je verdiepen in de Duitse markt en de nieuwe Hondsrug film in het theater van het Hunebedcentrum bekijken.

Je bepaalt zelf hoe lang of kort jouw bezoek duurt. Wij kijken er in ieder geval naar uit om iedereen te ontmoeten. Om samen nieuwe plannen te maken en van gedachten te wisselen.

Ben jij ondernemer op De Hondsrug? Dan ben je van harte welkom. Het is handig als je vóór 14 maart a.s. even laat weten of je komt. Dan staan koffie en thee klaar of maken we een broodje voor jou voor tussen de middag.

Locatie
Hunebedcentrum
Hunebedsrtaat 27
9531 JT Borger

Tijd
Inloop tussen 9.30 en 14.00 uur