Visual nieuws
Nieuwsbericht - woensdag 3 juni 2020

Gertjan Elzinga nieuw bestuurslid Geopark

Gertjan Elzinga is in mei 2020 toegetreden tot het bestuur van De Hondsrug UNESCO Global Geopark. Zijn motivatie hiervoor: ” De Hondsrug UNESCO Global Geopark  is een prachtig gebied om in te wonen en te recreëren. Beide doe ik al vele jaren met veel plezier en elk jaar ontdek ik weer iets nieuws. Het is daarmee een onuitputtelijke bron voor inspiratie en energie; ook of misschien wel vooral nu in de Corona-crisis. Dit voorrecht wil ik graag delen met anderen. Om die reden draag ik ook graag mijn steentje bij aan het bestuur van De Hondsrug UNESCO Global Geopark”. Het bestuur bestaat verder uit Jacob Bruintjes, voorzitter, Nynke Houwing, Mathilde Stiekema en adviseur Dick Dijkstra van het Recreatieschap Drenthe. bestuurslid Gertjan Elzinga