Visual nieuws
Nieuwsbericht - donderdag 3 november 2022

Duurzame doeners uitgelicht: Sophie van Rossem

We zijn trots op onze collega Sophie! Sophie is de jongste medewerker van De Hondsrug UNESCO Global Geopark én ze zet zich ook al geruime tijd in voor het Geopark als jongerenvertegenwoordiger.

Daarnaast zet ze zich in voor de scouting in Borger, waar ze actief is als scout en begeleider. In haar rol als jongerenvertegenwoordiger heeft ze ook diverse projecten gestart in samenwerking met de scouting waarbij de kinderen leren over geologie, erfgoed en geschiedenis.
Inmiddels is Sophie niet alleen jongerenvertegenwoordiger voor ons Geopark, maar ook vanuit UNESCO (wereldwijd) zet ze zich in als jongerenvertegenwoordiger. Er staat een artikel op Noorderbreedte over ‘duurzame doeners’, jongeren die zich inzetten voor het klimaat. Sophie werd geïnterviewd en daar zijn we maar wat trots op.

Sophie van Rossem speelt de game ‘The lost collection’ met de scouting in Borger. Foto: De Hondsrug UNESCO Global Geopark.

Je kunt het artikel lezen via: https://noorderbreedte.nl/2022/10/11/duurzame-doeners/?fbclid=IwAR0Ly5HC64F8tE2RjSyV3YztgcDp5aazq_FgZ8yryqAL_P3BuWLMPLafwBI