Visual nieuws
Nieuwsbericht - vrijdag 13 november 2020

Burgemeester Bouwmeester ontvangt Hondsrugboek

Cathrien Posthumus, manager De Hondsrug UNESCO Global Geopark heeft donderdag 12 november het publieksboek De Hondsrug- Landschap van eeuwen aangeboden aan burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden.
Met de overhandiging van het boek aan Bert Bouwmeester, op historische grond: nabij het Kasteel van Coevorden,  is de roadtour met het onlangs verschenen publieksboek langs de CDK’s van Drenthe en Groningen en de burgemeesters van de Hondsruggemeenten Groningen, Aa en Hunze, Tynaarlo, Borger-Odoorn, Coevorden en Emmen,  afgerond.

De Hondsrug- Landschap van eeuwen is een uitgave van Het Drentse Landschap. Het Drentse Landschap werkte hierin nauw samen met De Hondsrug UNESCO Global Geopark en het Hunebedcentrum in Borger. Het boek is tot stand gekomen met behulp van vele partijen.

Het boek telt 352 pagina’s en heeft een formaat van 26 x 26 cm. Bertus Boivin schreef de teksten, Hans Dekker en Alle Oldenbeuving maakten de meeste foto’s en Albert Smit van Ga Creatief Meppel deed de vormgeving. Verkrijgbaar via de webwinkel van het Drentse Landschap , bij het Hunebedcentrum en diverse Drentse en Groningse boekhandels.