Visual nieuws
Nieuwsbericht - donderdag 26 maart 2020

Breng een digitaal bezoek aan onze ambachtlieden

Velen van ons werken nu thuis, en we komen minder buiten. Een goed moment om een digitaal  bezoekje te brengen  aan onze ruim 40 ambachtlieden. Bijvoorbeeld  bij Sam van Gemmert, eigenaar van BitterZoet Chocolade. ‘BitterZoet Chocolade is een chocolaterie die ik een jaar geleden ben begonnen. Met BitterZoet Chocolade maak ik handgemaakte luxe bonbons. Door mijn werk een aantal jaar geleden bij de Librije in Zwolle heb ik mijn passies voor chocolade, wildplukken en het ontdekken van bijzondere smaak combinaties herontdekt. Deze passies probeer ik zoveel mogelijk te combineren bij het maken van mijn bonbons. Van het gebruiken en plukken van wilde zilverspar naalden in de winter, eekhoorntjesbrood in de herfst, tot de bloesems in het voorjaar. Op deze manier wil ik mijn passies voor deze natuur en chocolade, maar vooral de liefde die ik koester voor Drenthe uitdragen en delen met anderen’