locatie - Café Theater G & A Boelens

Café Theater G & A Boelens

Midden in het gezellige centrum van Eelde vind je café-zaal-theater G&A Boelens. Voor velen ook bekend als Café Centrum wat de oorspronkelijke naam van het café is.

De zusters Grétia en Alette staan voor service en kwaliteit. Dit kan ook niet anders wanneer je bent opgegroeid in dit familie bedrijf sinds 1940.

 Het gehele jaar kun je terecht in deze sfeervolle horecagelegenheid met een zeer ruim en verwarmd terras, een gezellige bar/zaal met biljart en een heus minitheater waar vele malen per jaar uiteenlopende optredens plaatsvinden.

 Café Boelens is gelegen nabij museum „De Buitenplaats“ t/o het zogenaamde kampje van Eelde met ruime parkeergelegenheid. Vele fiets en wandelroutes passeren het café.

 Bij Café Boelens kun je terecht voor gewoon een kopje koffie, een lunch in de middag, en in de avonduren voor een gezellige avond met een borrel of één van de seizoens bieren. Voor groepen is er een zeer uitgebreid aanbod zoals: koffietafels, lunchbuffetten, koude & warme buffetten, winterpotten en éénpans maaltijden.

Camperplaats

Contactgegevens

Deel dit:

Locatie

Café Theater G & A Boelens

Midden in het gezellige centrum van Eelde vind je café-zaal-theater G&A Boelens. Voor velen ook bekend als Café […]