safaris

Met de huifkar door het Bargerveen

Staatsbosbeheer het Veenland nodigt groepen uit voor huifkarrondritten met spectaculaire uitzichten door het Bargerveen en het Oosterbos. De ‘Veenland Express’ is een unieke, hypermoderne huifkar. Een dubbeldekker met plaats voor ruim 60 personen. De wagen zakt middels luchtdruk naar beneden en is zodoende ook toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers!

Geschikt voor allerlei groepsuitjes. Met een prachtig uitzicht over uitgestrekte, natte heidevelden vertelt de boswachter u onderweg van alles over de bijzondere natuur. We kunnen midden in het hoogveen even stoppen voor een kop koffie of afsluiten met een smakelijke maaltijd! Alleen of met een klein groepje instappen? Dat kan tijdens de Publieksdagen!

Staatsbosbeheer organiseert dit jaar 15 Publieksdagen waarbij mensen, alleen, met het gezin of in kleine groepjes mee kunnen in de huifkar door het Bargerveen.

Kosten €15,00 p/p, kinderen €5,00. Inclusief een drankje onderweg. Tevens mogelijkheid voor een korte wandeling door en over het hoogveen tijdens de rit. Let op. Je moet je wel van tevoren aanmelden. Voor de starttijden en alle overige info zie bijgaande flyer, maar beter: kijk even op staatsbosbeheer.nl/veenlandexpress

Contactgegevens

De Veenland Express