safaris

Kunst en keien

Safari Kunst & Keien

Intro: Even loskomen van je dagelijkse beslommeringen, van je hoofd naar je hart.
Waar anders dan in Drenthe! 
Beeldend kunstenaar Laurens Boersma en Instituut voor Huidverzorging Ina Damming bieden je een bijzonder arrangement waar je samen met vriendinnen en vrienden van komt genieten!

Masseren en schilderen

Samen schilderen op een zeer inspirerende locatie en onder deskundige begeleiding van ervaren docent en kunstschilder Laurens Boersma. Schilderen brengt het mooie in jezelf naar boven en Laurens zorgt daarbij voor de nodige ingrediënten. Er wordt gewerkt in het prachtige landelijk gelegen Grevijlinkhuis in Annerveenschekanaal.

Dit rijksmonument uit 1785 ligt op de kop van het Grevijlinkkanaal en is de bakermat van de Drentse Veenkoloniën.
In deze aangename, bijna vorstelijke setting schilder je je eigen favoriete Drentse landschap. Er wordt gewerkt met acrylverf op doek en er is een compleet atelier beschikbaar.

Je overgeven aan het warme oergevoel van Drenthe, dat kan bij Instituut voor huidverzorging Ina Damming te Annen.
Het kleine wellness-centrum ligt op een prachtige locatie op de rand van de Hondsrug en de Hunzevallei en er hangt een sfeer van rust, intimiteit en welkom zijn.

Warme keien massage

Mooi gepolijst en verwarmd in het pure water uit onze eigen bron, gebruiken we de Drentse keien die hier al duizenden jaren verstopt lagen onder het zand. Tijdens de massage geven de stenen hun warmte langzaam af aan het lichaam. Spieren ontspannen zich en de energie wordt van het hoofd teruggebracht naar het lichaam en je wordt langzaam teruggevoerd naar de oorsprong van Drenthe.

Stomen en scrubben

Heerlijk stomen in een milde warme mist. Tijdens het scrubben wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten die hier in de omgeving voorkomen, nl. koolzaad, veenbes en waddenmineralen.
Deze Oerwellness behandeling is heilzaam, verwarmend en onvergetelijk!

Tussen beide activiteiten in serveren we een lunch met biologische streekproducten in het Grevijlinkhuis.

 Arrangement

Het arrangement is bestemd voor 2-8 personen en kan op afspraak geboekt worden op een maandag of dinsdag 10.00 uur – 16.00 uur.
Prijs € 97,50 per persoon inclusief lunch en schildermaterialen.

Reserveringen

Laurens Boersma  06 51 51 37 93        Ina Damming 0592-274033

 

 

Deel dit: