safaris

Gezellig bootje varen

Met De Rietschans bieden wij u een bijzondere locatie aan het Paterswoldsemeer. In een prachtig, nieuw pand met een groot terras is De Rietschans sinds 12 september 2016 weer de ontmoetingsplaats, die velen twee jaar hebben moeten missen.

Kom bij ons genieten van het fraaie uitzicht over het meer en op de stad. Waan u even in een andere wereld, wanneer u met familie, vrienden of collega’s neerstrijkt bij De Rietschans. En laat u verrassen door de heerlijke gerechten, goede wijnen en ouderwetse gastvrijheid.

Wat is er lekkerder dan bootje varen op een mooie, zonnige dag op het Paterswoldsemeer? Bij De Rietschans bieden wij u diverse mogelijkheden om met een bootje te varen op het meer. Bij ons kunt u een sloep huren om gezellig met familie of vrienden het meer op te gaan.

Of vindt u het leuker om met onze rondvaartboot Neptunus het meer rond te varen? Dit kunt u zowel individueel doen als met een grotere groep.

Sinds het voorjaar van 2017 is het ook mogelijk om bij ons een rondvaart voor groepen te organiseren. Wij zetten daarvoor de “Neptunus” in; een rondvaartboot die al sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw op het Paterswoldsemeer vaart. Dus bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een groep in de omgeving van Groningen? Denkt u dan ook eens aan onze rondvaartboot! U heeft dan de gehele boot tot uw beschikking.

Martini Hotel Group

Het Paterswoldsemeer biedt u een fraaie omgeving om lekker bootje te varen en het gevoel te hebben even op vakantie te zijn. En dat zo dicht bij huis!

Contactgegevens

De Rietschans aan het Paterswoldsemeer

Sinds 2014 hoort De Rietschans bij de Martini Hotel Group.

Deel dit: