Landwinkel Goense - hotspots

Lokale produkten bij Landwinkel Goense

Fruitbedrijf Landwinkel Goense is gelegen in Marwijksoord, een Drents gehucht gelegen in de prachtige natuur te midden van het Nationaal Beek en Esdorpenlandschap Drentsche Aa en aan de rand van het gezellige dorp Rolde. Fruitbedrijf Landwinkel Goense teelt sinds 1999 zwarte, rode, witte en blauwe bessen, frambozen, bramen, kruisbessen en appels in de keurig verzorgde fruittuin in Marwijksoord. Deze vruchten worden in het oogstseizoen vers in de Landwinkel verkocht en tevens verwerkt tot meer dan 40 ambachtelijke Drentse streekproducten.

Een aantrekkelijk assortiment lokale producten

Daarnaast bent u in de Landwinkel aan het juiste adres voor een mooi en smaakvol streekproductenpakket voor bijvoorbeeld een verjaardag of relatiegeschenk. Tot 2019 waren wij officieel biologisch, maar in verband met voortdurend stijgende kosten en bijbehorende administratie hebben wij besloten de SKAL certificering niet meer te voeren. Wel telen wij nog steeds op milieuvriendelijke wijze, met een bewuste afweging bij de beperkte inzet van kunstmest en bestrijdingsmiddelen.

Het heerlijke fruit van Kees Goense

De boerderijwinkel is in het jaar 2000 geopend. De boerderijwinkel is klein gestart met producten van eigen bedrijf, zowel vers van het land als verwerkt tot streekproducten. Als één van de initiatiefnemers van Drents Goed Streekproducten werden alle streekproducten van het fruitbedrijf te Marwijksoord ook onder deze merknaam verkocht. In de loop der jaren is zowel het assortiment als de klantenkring uitgebreid tot de Landwinkel in haar huidige vorm.

 

Landwinkel Goense

  • Marwijksoord 21A
  • 9448 XA Marwijksoord, Nederland
  • 0592-242759
Deel dit:
Landwinkel Goense