evenement

Oer Drenthe – ontdek het hunebed

Een unieke excursie, want je rijdt zelf in een 100% elektrische terreinauto door Drenthe. Graag vertellen we je meer over de oerbewoners van 5.000 jaar geleden in het gebied, over de schitterende bossen, de heide en de glooiing van de Hondsrug en haar geschiedenis. En wie weet komen we bij onze rit over de zandpaden in het bos ook de schaapskudde, roofvogels, vrij lopende runderen en pony’s, reeën, konijnen, een vos, eekhoorns of andere dieren tegen.

Ontdek Drenthe is een excursie van ca. 4 uur in onze elektrische terreinauto’s in de mooie natuur rondom Exloo. Na de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers rijden we meteen het natuurgebied in en komen in aanraking met de veelzijdige Hondsrug, de heidegebieden, de hunebedden en de bossen.
De gids brengt je door het bos over kleine weggetjes, bos- en zandpaden en langs de vele mooie plekjes in dit UNESCO natuurgebied. Geniet optimaal van de mooie geschiedenis, bezienswaardigheden en de rust in de natuur.

En… rij daarbij zelf door de bossen in onze 100% elektrische terreinauto’s. Iedereen in het bezit van een geldig B-rijbewijs en 21 jaar of ouder mag rijden.

Doe ook mee met deze bijzondere excursie en beleef de geschiedenis en prachtige natuur van dit bijzondere gebied.

Boeking gaat via de website van Eko-Tours.

Deze excursie wordt maar een beperkt aantal keer georganiseerd !

Deel dit evenement:
Oer Drenthe – ontdek het hunebed