evenement

Obstaclerun 25

Vrijdag 24 mei

Een jeugd-obstaclerun voor kinderen in groep 5 t/m groep 8. Verschillende scholen in de buurt zullen deze dag meedoen aan de obstaclerun 25 als een sportdag. Vanaf 14.30 uur is het ook mogelijk om je op te geven om mee te doen aan de obstaclerun. Er wordt geen klassement opgemaakt, maar iedereen wint na afloop wel een onderscheiding.  Kosten om mee te doen bedragen €.4,50 p.p.

Zaterdag 25 mei

Vanaf 9.30 uur is er een jeugdsurvival voor peuters, kleuters en kinderen in groep 3 en 4. Op een geheel aangepast parcours gaan de kinderen kruipen, klimmen, over een evenwichtsbalk en langs, door of over de modderpoel. Ieder kind gaat met een onderscheiding naar huis. Kosten bedragen €.4,50 p.p.

Zondag 26 mei

Om 9.00 uur beginnen we met de oerchallenge. Vanaf 12 jaar kun je individueel meedoen. Je probeert het 4 km lange parcours te volbrengen. Aan het eind wordt een klassement opgemaakt aan de hand van het aantal behaalde obstakels, aantal punten bij de challenges en uiteindelijk de tijd. kosten €.12,50 p.p.

Om 12.00 uur begint de teamchallenge waarbij je in een team van 4 personen zoveel mogelijk obstakels probeert te overwinnen. €.30,- per team

Om 14.00 uur begint de familychallenge waarbij je in een team van 4 personen (vanaf 7 jaar) waarbij minimaal 1 volwassene zit zoveel mogelijk obstakels te overwinnen. €.30,- per team

Deel dit evenement:
Obstaclerun 25