evenement

Fotografeer en meer …. Strubben in de winter

In de winterperiode zijn de grillig gevormde Strubben goed te zien en te fotograferen. De oude, door schapenvraat grillig uitgegroeide eiken roepen een sprookjesachtige, soms bijna mystieke sfeer op. Daarnaast is het gebied het grootste archeologische rijksmonument van ons land. We nemen de tijd om het landschap en de Strubben goed in beeld te brengen. Daarnaast staan we stil bij de geologie en de archeologie van het gebied.

Wanneer: 14Tijd: 10:00 tot Locatie: Parkeerplaats De Strubben aan de weg van Anloo naar Schipborg
Organisator: NP Drentsche Aa
Duur / Afstand: 2 uur / 3 km
Doelgroep: Amateurfotografen, geïnteresseerden in natuur en natuurfotografie
Kosten: Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

Informatie:
Tijdens de excursie is volop gelegenheid om foto’s te maken op fotogenieke plekken. Het meebrengen van een statief wordt aanbevolen evenals het dragen van waterdichte wandelschoenen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de Activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op facebook voor de overige data.

 

Deel dit evenement:
Fotografeer en meer …. Strubben in de winter